Live On Tour
Live On Tour is een waanzinnig concept. Een band … en toch geen band.

Het Live On Tour concept is inmiddels aan het uitgroeien tot een fenomeen in Nederland. Er is geen vast programma, er is geen setlijst. Wat u wél krijgt, zijn vijf fantastische ervaren muzikanten in een showdecor-muzikanten die niet vóór maar samen met uw publiek spelen.

Live-on-Tour

Zo werkt het:

Midden in de zaal(indien mogelijk) komt 1 toetsenvirtuoos (pianist/zanger/entertainer), een drummer/zanger, een gitarist/zanger, een saxofonist en eventueel een DJ(op aanvraag). Uw gasten schrijven op een briefje welk nummer ze willen horen en de muzikanten spelen het. Van Jannes tot AC/DC en van U2 tot Doe Maar. Er is veel interactie met het publiek. Het speelplezier druipt van het podium af en sleept het publiek mee. Sterker, als ze willen, mogen uw gasten meespelen, meezingen, meedansen, meegenieten van het licht van de spotlights.

Iedere amateurmuzikant droomt ervan om zelf met een fantastische live band op het podium te staan. Live On Tour maakt deze droom waar. Het maakt niet uit hoe goed iemand is (of denkt dat hij is) of welk instrument hij of zij bespeelt … gewoon het verzoeknummer aanvragen en de band speelt het live on stage. Succes verzekerd!

Super flexibel concept

Live On Tour is overal inzetbaar. In een feestzaal, in een feesttent, op een bedrijfsfeest, tijdens een evenement. Live On Tour kan putten uit een grote poule vaste muzikanten, dus het is altijd mogelijk om te zorgen voor de juiste samenstelling voor uw specifieke evenement. En dus voor precies de goede snaar voor een geweldige feeststemming.

Live On Tour XXL

De vaste kern van een Live On Tour-optreden bestaat uit vier muzikanten. Het concept is uit te breiden tot XXL o.a. met een zangeres, violist en een swingende percussionist voor bijvoorbeeld zomerfeesten of grote manifestaties. Ook gaat er een DJ mee. Deze kan inspelen op actuele hits maar ook op de muzikanten. Alles loopt naadloos in elkaar over. U krijgt een all-in feestprogramma. Inclusief voldoende geluid en licht en eventueel zelfs lasershow, confettikanon, schuim, rook, etc.

Please prove that you are not a robot