Om elk feest anders te laten zijn werken wij uitsluitend met de beste partijen samen. Zo weten we elk feest tot iets bijzonders te maken.
Onderstaande thema's worden samen uitgevoerd met Pablo Decorations en Funfactory050.

Omdat dit het grootste decoratiebedrijf voor themafeesten van het noorden is, zijn alle materialen op voorraad en hoeven dus geen items elders in te huren. Dit houdt de levertijden kort en maakt ons bij uitstek zeer betaalbaar!
Daarnaast zijn de creative people van zo goed thuis in de verschillende mogelijkheden van belichting en decoratie, dat er altijd, ongeacht uw budget, een prachtig totaalplaatje ontstaat! En dat zullen uw bezoekers waarderen….. Onderstaande thema’s geven u een indruk van de verschillende mogelijkheden, of kunnen als inspiratie dienen.

Een goede decoratie staat of valt met een juiste, professionele belichting. Met een achtergrond in de elektrotechniek en actuele kennis van moderne belichtingstechnieken kunnen wij u een totaalconcept bieden, en verzorgen wij vakkundig de gehele aankleding van uw feest of evenement. Maar ook als u alleen voor een paar decoratieartikelen bij ons langs komt, voorzien de creative people u graag van aanvullend advies voor een mooi eindplaatje.
Wij maken al uw ideeën waar…….

Hollands

Zoekt u een thema dat geheid goed valt bij uw bezoekers? Een feest van nostalgie en herkenning? Wij weten ze hoe je een Hollands sfeertje neerzet… Van molen tot grastapijt, van Delfts blauw tot een levensechte koe; de creative people toveren uw event met de juiste belichting om tot een oer-Hollands sprookje…

Halloween

Overgewaaid vanuit de States  staat Halloween voor een donkere, spookachtige en mystieke sfeer. Met levensgrote heksen, takkenbezems, messen, pompoenen en de purper gloed van blacklights toveren  uw feest om tot een black event… meer of minder eng, want dat laatste bepaalt u zelf!

Tropisch

Toe aan een beetje ontspanning en zonnewarmte? Laat ons uw feest tropisch aankleden… De creative toveren uw locatie om in een tropisch strand met palmbomen, manshoge (verlichte!) cocktailglazen, rieten parasols, kleurige verlichting en een echte Tikibar! Verwarming hoog en het feestje kan beginnen…

Cubaans