Funfactory050 heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van succesvolle muziekconcepten voor elke gelegenheid. Daarnaast is funfactory050 uniek in Nederland aangezien het voor alle soorten gelegenheden eigen concepten kan samenstellen. Creativiteit en innovatie staan daarbij voorop.

funfactory050 is door jarenlange ervaringen in staat om evenementen, feesten en partijen tot in de puntjes te verzorgen. In combinatie met een breed netwerk van leveranciers kan funfactory050 voordelig evenementen opzetten. Door afspraken met vaste leveranciers, zoals tentenbouwers en brouwerijen, zijn we in staat om voor scherpe tarieven maar een kwalitatief hoogwaardig feest te produceren.

Great Pianos

Twee pianisten ( entertainers ) met zang, en drum. Razendsnelle vingers. Opzwepende ritmes. Vier uur (!) puur entertainment die toewerkt na een schitterende climax. Muziek en show zoals het publiek ’t het liefst hoort en ziet.

The Great Pianos is gebaseerd op het Dueling Pianos-concept, al jaren een enorme hit in Amerika. Fantastische muzikanten on stage die uw publiek rechtstreeks betrekken bij het entertainment. Zij spelen de ingeleverde verzoekjes van Kings of Leon tot aan Fats Domino.

Crazy guitars

Crazy Guitars is een totaal nieuw concept geïntroduceerd in 2007 en nu al op weg naar een legendarische status.  En dan de muziek! Een wervelende show. Vijf fantastische muzikanten in een wisselende samenstelling. Gitaar virtuozen een power drummer en energie welke de zaal vanaf het begin af aan wil laten bruisen….. dit is Crazy Guitars.

Beat It

BEAT IT is al vele jaren The Music Maxperience van Nederland. Vanaf 2016 presenteert deze unieke formatie een nieuwe sensationele show, een muzikale en visuele totaalbeleving voor iedereen! Dit high-performance concept is geschikt voor alle locaties, zoals pleinfeesten, festivals, tentfeesten en vanzelfsprekend bedrijfsfeesten.

Met een breed repertoire brengen de professionele muzikanten met veel enthousiasme, charisma en overtuiging de meest populaire songs, verpakt in diverse non-stop medleys en opzwepende mixen. Denk aan de meest actuele Top 40 hits, aangevuld met ultieme party songs en de beste dance classics. De muziek vloeit naadloos samen met een geavanceerde Videoshow op een grote Ledwall, een waanzinnige Lichtshow en een indrukwekkende full color Lasershow. Deze grote verscheidenheid aan sfeerbepalende elementen zorgt voor een energieke sensatie. BEAT IT is met de spectaculaire show The Music Maxperience een aanrader voor ieder feest. Beleef BEAT IT!