Om elk feest anders te laten zijn werken wij uitsluitend met de beste partijen samen. Zo weten we elk feest tot iets bijzonders te maken.
Onderstaande thema's worden samen uitgevoerd met Pablo Decorations en Funfactory050.

Omdat dit het grootste decoratiebedrijf voor themafeesten van het noorden is, zijn alle materialen op voorraad en hoeven dus geen items elders in te huren. Dit houdt de levertijden kort en maakt ons bij uitstek zeer betaalbaar!
Daarnaast zijn de creative people van zo goed thuis in de verschillende mogelijkheden van belichting en decoratie, dat er altijd, ongeacht uw budget, een prachtig totaalplaatje ontstaat! En dat zullen uw bezoekers waarderen….. Onderstaande thema’s geven u een indruk van de verschillende mogelijkheden, of kunnen als inspiratie dienen.

Een goede decoratie staat of valt met een juiste, professionele belichting. Met een achtergrond in de elektrotechniek en actuele kennis van moderne belichtingstechnieken kunnen wij u een totaalconcept bieden, en verzorgen wij vakkundig de gehele aankleding van uw feest of evenement. Maar ook als u alleen voor een paar decoratieartikelen bij ons langs komt, voorzien de creative people u graag van aanvullend advies voor een mooi eindplaatje.
Wij maken al uw ideeën waar…….

Hollands

Zoekt u een thema dat geheid goed valt bij uw bezoekers? Een feest van nostalgie en herkenning? Wij weten ze hoe je een Hollands sfeertje neerzet… Van molen tot grastapijt, van Delfts blauw tot een levensechte koe; de creative people toveren uw event met de juiste belichting om tot een oer-Hollands sprookje…

Halloween

Overgewaaid vanuit de States  staat Halloween voor een donkere, spookachtige en mystieke sfeer. Met levensgrote heksen, takkenbezems, messen, pompoenen en de purper gloed van blacklights toveren  uw feest om tot een black event… meer of minder eng, want dat laatste bepaalt u zelf!

Tropisch

Toe aan een beetje ontspanning en zonnewarmte? Laat ons uw feest tropisch aankleden… De creative toveren uw locatie om in een tropisch strand met palmbomen, manshoge (verlichte!) cocktailglazen, rieten parasols, kleurige verlichting en een echte Tikibar! Verwarming hoog en het feestje kan beginnen…

Cubaans

Een reis naar Cuba duur? Welnee, niet als wij een vliegticket laat zorgen! Palmbomen, gekleurde Cubaanse huisjes, een Cuba Libre-bar bezaaid met rumflessen… Uw bezoekers zullen zich beslist in Havana wanen! De creative zorgen met hun verlichting voor een fel Cubaans zonnetje… iSalud!

Kerst

Voor het jaarlijkse decemberfeest bieden wij uw bezoekers een echt Kerstsfeertje met kerstbomen, kerstkransen, kerstslingers, kerstballen, een heuse Kerstman en een levensgroot rendier! Maar moet Kerst altijd rood met groen zijn? Echt niet, bij ons zijn verschillende kleurthema’s mogelijk…. zijn we creative people of niet? Vraag naar de mogelijkheden!

Las vegas

Las Vegas staat voor een sfeertje van casino’s, glamour en mooi uitgedoste showgirls – Wij kennen het spel! Een prachtig bord ‘Welcome to Las Vegas’ heet uw bezoekers welkom. De inrichting met rode tafelkleden, kaartspelen, dobbelstenen en fiches wordt door de creative people  perfect rood/goud uitgelicht… Uw bezoekers zullen zich een lot uit de loterij voelen!

Zwart wit

Bent u op zoek naar een strakke en tegelijk chique sfeer voor uw feest of event? Wij zeggen: denk zwart-wit! Uw ruimte strak zwart-wit ingericht met tafelkleden, wanddecoraties en vloermatten, of speels met een entrée met zebrapad of een levensechte zebra……. Hip, elegant, sober, strak, modern of grappig: u kiest en de creative people maken er iets moois van!

Glitter & Glamour

Wilt u het schitterendste feest geven aller tijden? Stelt u zich voor: uw bezoekers komen binnen in een ruimte waar alles glimt en glittert….. Wij gaat niet voor half werk, dus: muren afgewerkt met glitterfolie, tafels met glanzende gouden tafelkleden, kroonluchters, spiegelbollen en blingbling zover het oog reikt….. de creative people zetten uw event in een gouden licht!

Moulin Rouge

Zeg Moulin Rouge, en je ziet de sfeer van een Parijse nachtclub in het begin van de vorige eeuw…… Wij richtten uw locatie in met een rode molen, grote rode fluwelen doeken, gekleurde lampjes, schemerverlichting en….. een heuse danskooi! Indien gewenst geven de creative people er een kledingadvies voor uw bezoekers bij…..

Gala

Wilt u op chique? Wilt u uw bezoekers ontvangen in een stijlvolle entourage? Wij toveren de sfeer van een Weense balzaal tevoorschijn, met satijnen tafelkleden, kroonluchters, veel glamour, mooie kleuren en chique details. De creative people voegen hier nog een sfeervolle, gedempte verlichting aan toe. Dresscode gala!

Winter

Een ijzingwekkende ontvangst in een winterse setting… Wij weten met sparrenbomen, een levensecht rendier, hekjes, een slee, schaatsen en sneeuw treffend de sfeer van een kristalheldere winterdag te vatten. Met de belichting van de creative people erbij, zullen uw bezoekers in de rij staan voor een schnaps…

Apres ski

Waar denkt u aan als we après ski zeggen? Wij denken aan een skihut met boomschors en geweien, vers gevallen sneeuw, in de hoek ski’s en skischoenen en een gezellige ruwhouten après ski-bar met grote bierpullen. De creative people zorgen voor een mooi uitgelichte skigondel… laat het bier maar komen!

Disco

Wij maken van uw locatie een heuse 70er-jaren disco, compleet met spiegelbollen, geometrische vormen, felle kleuren, glanzend goud en zilver! Maar ook voor een decoratie uit de swingende jaren ’80 of ’90 bent u bij ons aan het goede adres… De creative people verzorgen bijpassende belichting: discolights, blacklight, neonverlichting… dansen maar!

Valentijn

Love is in the air… voor uw Valentijnsfeestje of dating-event toveren wij uw locatie om tot een warm, romantisch rendez-vous… met grote rozerode harten en ballonnen, intieme zitjes, veel rode rozen, wandversieringen met boa’s en veren of van gecapitonneerde rode stof. Met de zachte belichting van de creative people zien uw bezoekers er op hun best uit…

Huwelijk

Geen bijeenkomst zo speciaal als een huwelijk – Wij verzorgen graag de aankleding van de ruimte, geheel in overeenstemming met de wensen van het bruidspaar! Van stijlvol tot bijzonder feestelijk, met veel wit of juist kleuren als ivoorwit of royal blue, met veel bloemen, wand- en plafonddecoraties… De creative people maken deze bijzondere dag he-le-maal af!

Flower Power

Misschien wel het vrolijkste en meest relaxte thema is Flower Power, geïnspireerd door de vrolijke hippiebeweging uit de jaren ’60 en ’70. Veel gebloemde stoffen, Love, Peace & Happiness, tule stoffen en wandversiering in de kleuren geel, oranje, roze, rood en paars, kralengordijnen en relaxt zitmeubilair. De creative people maken het af met de juiste belichting… Peace man!

Festival

Voor professionele festivalorganisaties verzorgen wij de gehele aankleding van uw binnen- of buitenruimte. Met een passende podiumaankleding, kunstzinnige elementen ter decoratie, veel felle kleuren en de juiste belichting. Betrek de creative  in een vroeg stadium bij uw festivalorganisatie – succes gegarandeerd!

Sinterklaas

Zie ginds komt de stoomboot… Een stoomboot is zowat het enige wat wij niet in huis hebben, maar wel een Sinterklaas met staf, mijter en ‘het grote boek’, een Piet met roe, grote zakken met cadeautjes, een deftige stoel voor de goedheiligman en veel decoraties in rood en goud. Gaat het om een feest voor volwassenen of voor kinderen? Vertel het de creative people!

Venetiaans Carnaval

Zin in een stijlvol Italiaans feestje, kleurig, sierlijk en extravagant? Om uw locatie om te toveren in een echt Venetiaans Carnaval gebruiken wij Venetiaanse gedraaide zuilen, grote witte maskers, kleurige boa’s, wanddecoraties met Venetiaanse tekens en last but not least grote doeken en folies in uitbundige kleuren. Laat de creative people dit feest voor u inrichten…

Lounge

Wij hebben verschillende loungehoeken in voorraad: van strak-modern tot gedistingeerd-klassiek. De verschillende loungebanken combineren wij met bijpassende salontafeltjes, plantenbakken, gordijnen, wanddecoraties en verlichting. Prima te gebruiken voor allerlei feesten en events, of te combineren met andere thema’s… vertel de creative people wat uw wensen zijn!

Informatie