Funfactory050 heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van succesvolle muziekconcepten voor elke gelegenheid. Daarnaast is funfactory050 uniek in Nederland aangezien het voor alle soorten gelegenheden eigen concepten kan samenstellen. Creativiteit en innovatie staan daarbij voorop.

funfactory050 is door jarenlange ervaringen in staat om evenementen, feesten en partijen tot in de puntjes te verzorgen. In combinatie met een breed netwerk van leveranciers kan funfactory050 voordelig evenementen opzetten. Door afspraken met vaste leveranciers, zoals tentenbouwers en brouwerijen, zijn we in staat om voor scherpe tarieven maar een kwalitatief hoogwaardig feest te produceren.

Great Pianos

Twee pianisten ( entertainers ) met zang, en drum. Razendsnelle vingers. Opzwepende ritmes. Vier uur (!) puur entertainment die toewerkt na een schitterende climax. Muziek en show zoals het publiek ’t het liefst hoort en ziet.

The Great Pianos is gebaseerd op het Dueling Pianos-concept, al jaren een enorme hit in Amerika. Fantastische muzikanten on stage die uw publiek rechtstreeks betrekken bij het entertainment. Zij spelen de ingeleverde verzoekjes van Kings of Leon tot aan Fats Domino.

Crazy guitars

Crazy Guitars is een totaal nieuw concept geïntroduceerd in 2007 en nu al op weg naar een legendarische status.  En dan de muziek! Een wervelende show. Vijf fantastische muzikanten in een wisselende samenstelling. Gitaar virtuozen een power drummer en energie welke de zaal vanaf het begin af aan wil laten bruisen….. dit is Crazy Guitars.

Beat It

BEAT IT is al vele jaren The Music Maxperience van Nederland. Vanaf 2016 presenteert deze unieke formatie een nieuwe sensationele show, een muzikale en visuele totaalbeleving voor iedereen! Dit high-performance concept is geschikt voor alle locaties, zoals pleinfeesten, festivals, tentfeesten en vanzelfsprekend bedrijfsfeesten.

Met een breed repertoire brengen de professionele muzikanten met veel enthousiasme, charisma en overtuiging de meest populaire songs, verpakt in diverse non-stop medleys en opzwepende mixen. Denk aan de meest actuele Top 40 hits, aangevuld met ultieme party songs en de beste dance classics. De muziek vloeit naadloos samen met een geavanceerde Videoshow op een grote Ledwall, een waanzinnige Lichtshow en een indrukwekkende full color Lasershow. Deze grote verscheidenheid aan sfeerbepalende elementen zorgt voor een energieke sensatie. BEAT IT is met de spectaculaire show The Music Maxperience een aanrader voor ieder feest. Beleef BEAT IT! 

Live On Tour

“Live On Tour” is een waan-zin-nig concept. Een band … en toch geen band. Het Live On Tour concept is inmiddels aan het uitgroeien tot een fenomeen in Nederland. Er is geen vast programma, er is geen setlijst. Wat u wél krijgt, zijn vijf fantastische ervaren muzikanten in een showdecor-muzikanten die niet vóór maar samen met uw publiek spelen.

“Live On Tour” is overal inzetbaar. In een feestzaal, in een feesttent, op een bedrijfsfeest, tijdens een evenement.

Blizzert

Biografie BLIZZERT

Dé band welke zorgt voor een nieuwe beleving. 100% interactief, energiek en voorzien van een enorme dosis enthousiasme. Muzikale hoogstandjes speciaal voor jou gemaakt. Het ‘lot’ ligt in jou handen. App je verzoeknummer, te zingen karaoke lied, huwelijksaanzoek, foto of muziekgenre via de speciale Blizzert App naar het podium en maak een grote kans dat juist jij het winnende ‘Ticket to enjoy’ ontvangt, om zo een onvergetelijke avond te beleven.

Visuals, videoclips, entertainment, karaoke, meezingen, drankje doen op het podium met de band; kortom alles komt voorbij deze avond. Nog niet uitgebreid genoeg?! De band is ook uit te breiden met een blazerssectie.

Het nieuwe Blizzert ‘A ticket to a good feel’ with ‘A Interapptive Experience’. 

Black Tie Monkey Squad

Biografie BLACK TIE MONKEY SQUAD

“One of a kind, high energy, internationaal en interactief”

Elementen voor een onvergetelijke show die alleen BLACK TIE MONKEY SQUAD waar kan maken. Een band opgericht door befaamde muzikanten met jaren lange podium ervaring, high-level energy, onverwoestbare drive en de passie om het woord ‘coverband’ een compleet andere betekenis te geven..

BTMS members Rudy , Femke , Joshua , Martin en benjamin Tommy kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainment machines die niets anders dan succesvolle projecten en bands achter hun naam hebben staan. Of het nu gaat om een samenwerking met Nederland’s bekendste artiesten of spelen in het hoogste segment van het coverband circuit in binnen- en buitenland. Deze muzikanten draaien mee in de absolute top! De members hebben recent nog deel uitgemaakt van de bekende formatie BEAT IT.

De bandleden zijn de samenwerking aangegaan met Musical Director/Producer Robin Wesley en de geboorte van BLACK TIE MONKEY SQUAD werd een feit.
Als Musical Director is Robin Wesley verantwoordelijk voor de sound, muzikale creativiteit en liveshow, waardoor deze band beschikt over een eigen internationale BTMS-sound. De allernieuwste hits, Pop, R&B, Dance afgewisseld met o.a. Rock en 90ties komen niet eerder voorbij dan dat BTMS haar eigen sound er op los heeft gelaten.

Super strakke liveshow uitgevoerd door Top Performers, ondersteund door een professionele licht- en videoshow, maakt het dat BTMS ieder evenement tot een waanzinnig spektakel brengt! 

Big Bird

Biografie BIGBIRD

Ze zijn de eindbazen onder de coverbands, de 5 onweerstaanbare mannen van BigBird. En dit jaar komen ze met een gloednieuwe show vol guilty pleasures. Je weet wel, nummers die eigenlijk een beetje fout zijn, maar desondanks uitblinken in schoonheid. De grootste guilty meezingers, verpakt in de vetste medleys en mash-ups, en dat allemaal in het vertrouwde BigBird jasje.

Met hun onuitputtende energie toverden ze de afgelopen jaren iedere feesttent en festival om tot dé partyzone van het land. Van de Vierdaagsefeesten tot de Heineken Music Hall en van Koningsfestival Delft tot De Paus in Lutjebroek. BigBird stond overal en liet ze allemaal op hun grondvesten schudden!

In 2016 worden de vingers gebrand aan de heetste guilty pleasures. Iedereen heeft ze en iedereen kent ze. Bovendien: iedereen zingt ze mee! Hang je imago in de kast en brul mee met nineties knallers van Captain Jack en 2 Unlimited, gooi je haar los op rock classics van Kiss en AC/DC, en glij mee op de zoetste liefdesliedjes van de Backstreet Boys en Anita Meyer. Wederom het feest der herkenning! Een show vol verrassende wendingen en special effects.

BigBird’s Amazing Guilty Pleasures Show is absurd, ultiem en vooral waanzinnig lekker!

Are you guilty? 

Broadway

Biografie BROADWAY

Biografie Broadway Broadway: de naam die staat voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest ziet en proeft daar het hart van de combinatie tussen muziek en theater. Elke keer weer met zorg op zoek naar iets verrassend. En zo is het ook bij Broadway 'the band'. Onderscheidend, zowel om te horen als om te zien.

Broadway is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire, 6 zeer sympathieke top musici en een geweldige hardwerkende crew. Eigenlijk de ideale invulling voor elk event, want de coverband kan en wil alles en overal spelen. Van bedrijfsevent tot de grootste feesttent en van de meest intieme bruiloft tot een swingende discotheek. Broadway heeft in haar lange bestaan bijna alle podia van Nederland wel eens bezocht. En toch heeft deze meester- coverband nog steeds voor ieder optreden de "drive" om een show neer te zetten waar je 'U' tegen zegt. En elke keer weer met een groot enthousiasme! Broadway heeft als een van de weinige bands de eer gehad om maar liefst driemaal te worden uitgenodigd als hoofdact op ' De Meerpaaldagen' in Dronten.

Broadway is een ideale band om mee samen te werken. Ongecompliceerde gasten zonder allerlei fratsen, gewoon en zeer gedegen, flexibel en altijd optimaal presterend. Bovendien mag Broadway met gepaste trots zeggen dat ze beschikken over een van de mooiste en meest spraakmakende zangeressen uit het entertainmentcircuit.

Broadway behoort tot de top van de Nederlandse coverbands. Dat laten ze graag altijd en overal zien, maar nog meer laten ze dat graag altijd en overal horen! 

CCR Revival band

Biografie CCR REVIVAL

De bandnaam verraadt meteen al duidelijk waar deze band hun inspiratie vandaan heeft gehaald. Dat is namelijk de eind jaren zestig / begin jaren zeventig enorm populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival.
De belangrijkste man van C.C.R. was John Fogerty en ook uit zijn solo materiaal wordt bij C.C.R.-Revival geput.

Ondersteund door muzikale topkwaliteit weet CCR-Revival met energieke shows veel mensen te overtuigen. Enthousiasme en gedrevenheid zijn ingrediënten die de Drents- Groningse band inmiddels meer dan 15 jaar op de weg houdt.
Eigenschappen, die nog altijd bewezen worden door de nog steeds groeiende populariteit van deze band.

CCR-Revival behoort al jaren tot de top uit het live-circuit van de Nederlandse tribute bands en is een graag geziene act op festivals, evenementen en is met grote regelmaat te zien in feesttenten en de grotere kroegen. Met een strakke performance en een energieke uitstraling zet CCR-Revival tijdens haar live-shows een goede sfeer neer. CCR-Revival is een band met potentie en een absolute must voor elke CCR, John Fogerty en de jaren zeventig muziekliefhebber. De sound van CCR-Revival kenmerkt zich door John Fogerty’s latere tours.

CCR-Revival heeft recent een 2de set onder de noemer Revival kunnen toevoegen. Tijdens deze ruim 1 uur durende set laat de band je langs muzikale highlights uit de jaren 60&70 gaan.
Van Elvis, The Beatles & The Rolling Stones naar The New Adventures tot aan Peter Koelewijn.

CCR-Revival tekent voor een zeer geslaagde en unieke avond. Een sfeervolle lichtshow, goede sound en een strak decor maken het plaatje van deze karakteristieke band compleet. Met een goed opgebouwd repertoire weet de band haar publiek keer op keer te boeien.

CCR-Revival is energiek, strak maar vooral een lekkere Rock & Roll live-band. 

Classics Revival band

Biografie CLASSICS REVIVAL BAND

De in 1967 in het Limburgse Stramproy opgerichte popgroep The Classics scoorde vooral in de jaren zeventig haar grote hits. Van de oorspronkelijke bezetting is alleen zanger Harry Broens nog aktief als zanger van The Classics Revival Band.

De benaming van de sound van The Classics was "de vlaaiensound". Close harmony zingen met prachtige accoorden. Platenbaas Johnny Hoes ontdekte de band en bood hen een platencontract aan. Met het nummer "My Lady of Spain" scoorde de band in de zomer van 1972 een hit in de Top 40. De hoogste notering van de plaat was de 21e positie en de band stond bijna 3 maanden achtereen in de hitlijsten. De hoogste positie in de Top 40 ooit voor The Classics was het nummer "Yellow Sun of Equador" welke in 1974 uitkwam en de nummer 5 positie behaalde. Andere grote hits waren "Gimme that horse", "Papa Peppone", "My Russian Lady", "Wings of an Eagle" en "Sunshine Baby". De band kreeg televisie optredens in binnen- en buitenland en verkocht bijvoorbeeld van de single "My Lady of Spain" meer dan 500.000 exemplaren. De band kreeg ook een grote fanclub en volgens zeggen was dit de grootste fanclub van Nederland. Van de oorspronkelijke bezetting is gitarist Joep Beurskens in 2005 overleden en drummer Ber Kwaspen in 2007.

In de huidige bezetting is Harry Broens de zanger en slag gitarist en zijn zoon Rolph is de toetsenman / pianist en spil van de band. Bassist Erick Jeurninck, ook afkomstig van Stramproy, is nieuw bij The Classics Revival Band. De drummer welke tot de band is toegetreden is een muzikale vriend van Rolph en Erick; Edward Venbrucx. Met zijn vieren vormen zij The Classics Revival Band en spelen zij de sound van de jaren '60 - '70 en '80. Van The Moody Blues tot The Who tot het eigen repertoire van The Classics. 

The Coffeecats

Biografie THE COFFEECATS

The Coffeecats. Nooit van ze gehoord? Dat zal niet lang meer duren! Nadat the Coffeecats de “Band Contest” wonnen in Dancing Bruins in Saasveld, loopt hun agenda vol met optredens. En dat is niet zo gek. De energie, uitstraling en het enthousiasme van deze coverband is aanstekelijk. De organisatie van de Pinksterfeesten in Beckum omschreef de band als “dé band van de toekomst, een absolute topper”. Met een uitgekiend repertoire, veel enthousiasme en een prima licht- en geluidsbedrijf is het plaatje compleet.

The Coffeecats is een zeskoppige, frisse pop/rock coverband uit het Oosten des lands. Doordat het een jonge en frisse band is straalt het enthousiasme er vanaf, en dat is wel zo prettig op een feest(je). Ze gaan er vol gas voor en het doel om het publiek een top-avond te bezorgen wordt dan ook keer op keer bereikt. Vooruitstrevend maar vooral ook veelzijdig en gepassioneerd, dat is waarmee the Coffeecats omschreven kunnen worden. Vanuit het Oosten des lands bestormen deze jonge muzikanten feesten en partijen door het hele land, van bedrijfs- tot studentenfeesten, alles kan.

The Coffeecats bestaan uit zanger Ian Nijland, zangeres Larissa Perik, bassist Martin Scholten, drummer Hugo Koetsveld, gitarist Vince Breed en gitarist Boudewijn Boom. Dit blijkt een goede combinatie want de energie spat van het podium terwijl de avond veel te snel voorbij vliegt. De band pakt je in en laat je genieten van ultieme hits, van een lekker potje rocken tot gezellig meezingen met de bekendere nummers, the Coffeecats is van alle markten thuis, en dat alles vol gas! Ieder optreden is alsof het hun laatste is, terwijl ze pas net zijn begonnen! Als dat niet veelbelovend is.. 

Da Vinci

Biografie DAVINCI

Zoals de grootmeester zelf zijn penselen ter hand nam om zijn doeken op te sieren, kleurt Da Vinci uw feest of evenement. Samen met deze professionele band, gedragen door 5 enthousiaste mannen en een swingende zangeres, die alle jaren podiumervaring op één hoop hebben gegooid, zult u uw bruiloft, bedrijfsfeest, feesttent of evenement beleven vol muzikale hoogtepunten.

U zult zich geen moment vervelen... Een prettig op uw feest afgestemd repertoire, 5- stemmige zang, en wisseling van instrumenten laten het podium tot leven komen! Rock, pop, disco, dance classics, latin, nederlandstalige meebrullers, Happy Hardcore, Trance en een akoestische set, Da Vinci heeft ze allemaal paraat... 

Diss Nie Okay

Biografie DISS NIE OKAY

Karty Perry, Taylor Swift, Miley Cyrus: deze 6 gasten hebben ze allemaal uitgekleed tot de kern van hun muziek. Vervolgens hebben ze er een zestal baarden en een exponentieel groeiend aantal tattoos op losgelaten. Om nog maar te zwijgen over hun behandeling van je geliefde Disney liedjes.

Diss Nie Okay heeft al bewezen dat ze thuis horen op de grotere festivals en podia. Zo hebben ze o.a. gespeeld op het Oerrock Festival, TT Nacht Assen, Koningsdag Grote Markt Groningen en tijdens de Roadtrip van het Sziget Festival in Budapest. Ook heeft de band zijn sporen achtergelaten bij radiozenders 3FM, Radio538 en de vele dorps – en studentenfeesten in heel Nederland.

In 2016 komt Diss Nie Okay met een compleet nieuwe show én een nieuwe leadzanger. De samenzang en arrangementen zijn direct herkenbaar als signature DNO elementen terwijl het publiek steevast kapot kan gaan op de herkenbare aspecten van de muziek. De geloofwaardigheid van de jongens als muzikanten staat hoog in het vaandel dus alle glitterpakjes, Aussies en andere verkleedartikelen worden thuisgelaten om de tent keer op keer op eigen kracht omver te blazen.

"DNO is niet gelikt, zij likken!" Met een "in your face" live-show, waarin zowel klassiekers als moderne nummers liefdevol misbruikt worden, zijn ze een welkome afwisseling in het coverbandcircuit en aan je ontbijttafel de volgende ochtend. 

Djeff

Biografie DJEFF

Bekende covers in verschillende muziekstijlen zoals soul, disco, Nederpop en actuele Top40- hits, komen voorbij. DJEFF speelt bovendien in op het publiek en laat ze uit hun dak gaan! Door DJEFF te boeken haalt u muziek én entertainment in huis, kortom: een fantastische avond!

Het gevarieerde repertoire is geschikt voor elk feest, voor jong en oud. Van Stevie Wonder tot Anouk, van Michael Jackson tot Jeroen van der Boom en van Coldplay tot Alphabeat, niets is DJEFF te gek! DJEFF heeft gespeeld op in discotheken en feesttenten en op thema-, personeelsfeesten en bruiloften.

DJEFF is tevens in de XL-bezetting te boeken inclusief een 3-persoons blazersectie! Totaal staan er dan maar liefst 9 personen op het podium. DJEFF speelt muziek zoals het hoort! DJEFF laat oude en nieuwe hits horen, maar kan ook artiesten begeleiden! De ervaren muzikanten van DJEFF hebben met verschillende bekende Nederlandse artiesten gewerkt, zoals Blöf, Ilse de Lange, Albert West, Wolter Kroes, Anita Meijer, Marco Borsato, Hind en Jim, Maud Mulder, Ron Link, Antje Monteiro, Lois Lane, Lee Towers en vele anderen! Zij kunnen daarom ook voor 200% livemuziek garanderen! In 2004 was DJEFF de vaste begeleidingband van Maud Mulder (bekend van Idols 2). 

The Euros

Biografie THE EUROS

The Euros staan klaar om je hart te veroveren. Ze zijn de garantie voor een brute show, volgeramd met meer dan 120 superhits uit heden en verleden, en dat alles verpakt in de meest eigenzinnige medleys en mash-ups!!

Volledig uit je dak gaan is een vereiste. Avond na avond brengen The Euros een absurde en energieke show in een uniek decor waarin alleen de allerbeste hits, de CO2, de vlammen en de confetti je om de oren vliegen!!

Sinds een aantal jaren hebben The Euros ook steeds meer succes met eigen geschreven singles waarmee ze inmiddels scoren op de landelijke radiostations.

Met ieder jaar meer dan 100 optredens in binnen- en buitenland, waaronder in Afghanistan, Oostenrijk en Belgie, maar ook op de Nijmeegse Vierdaagse, Festyland en De Zwarte Cross laten The Euros zien dat ze alle podia aankunnen.

We hope to see you on tour!!
The Euros are powered by Flügel.
The Euros are:
David Bakker,Guitars/Bass/Vocals
Peter Bakker, Piano/Hammond/Synthbass/Vocals Michiel Butterhof, Drums/Vocals 

Fragment

Biografie FRAGMENT

Spectaculair en verrassend. Sinds jaar en dag is deze Engels-Nederlandse band een hit op vele festivals en in vele feesttenten. De humor en de interactie met het publiek maakt de band overal razend populair. Een flinke dosis energie en aanstekelijke covers in een eigenwijs Fragment-jasje.

Bereid je voor op het leukste en laat je door Fragment entertainen! Fragment slaat aan, dit blijkt onder andere uit het feit dat programmeurs deze band vaak opnieuw boeken. De band bestaat uit 2 Engelsen en een Nederlander. Zanger/drummer/entertainer Dave Marriner en Jono Fosh, gitaar en zang, maken er samen met Jeroen ’t Gilde, basgitaar, toetsen en zang, altijd een onvergetelijke show van.

NPO 3FM is ook zeer te spreken over deze band. In 2002/2003 was Fragment de huisband en daarvoor hebben zij een aantal keer de hitlijsten beklommen. "Ik vind ́t een belediging als je ́t een coverband noemt. Ze geven er gewoon een eigen dimensie aan. En ́t is altijd een feestje. Met de unieke humor en uitstraling is het één van de allerbeste live bands in Nederland", aldus Giel Beelen. Naast 3FM is ook de organisatie van de Zwarte Cross lovend over Fragment. "Waar sommige bands 10 man op het podium nodig hebben om het een beetje te laten klinken, flikt Fragment het met z ́n drieën! Ze waren gewoon de allerbeste band van de hele Zwarte Cross”.

Al meer dan 15 jaar is Fragment de ‘huisband’ van dit grote festival in Nederland.

Wanneer je Fragment boekt, boekt u een band die van origine uit Engeland komt. Maar hoe zijn ze dan in Nederland terecht gekomen? Ze kwamen naar Nederland voor een tour van 6 optredens. Dit beviel dusdanig goed dat ze besloten om langer te blijven. De rest is geschiedenis, ze zijn nooit meer vertrokken. Dit alles wordt overigens beschreven in de single ‘We’re Still Here’ 

JetSet

Biografie JETSET

Entertainment op topniveau brengen, dat is elk optreden weer onze missie. Een gedreven zanger, een spetterende zangeres, vier energieke topmuzikanten en een VJ op één podium: met JETSET LIVE! haal je high energy en de absolute top in huis.

JETSET LIVE! staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Dit alles aangevuld met live VJ-beelden op LED screen, kortom een genot om naar te kijken. Met een custom made licht- en VJ-show en knallende shooters is het één en al energie op het podium.

Vanuit onze passie en gedrevenheid blijven we ons continu ontwikkelen en vernieuwen, waardoor u telkens weer verrast wordt. Ondersteund door onze vakbekwame crew zijn de mogelijkheden voor licht, geluid en video eindeloos. Door hun prettige manier van communiceren, bent u in staat om samen met hen de meest optimale situatie te creëren. JETSET LIVE! is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel. Dit alles maakt JETSET LIVE! tot dé geschikte live band voor uw evenement of feest! Neem voor boekingen en/of informatie contact met ons op. 

jeWelste

Biografie JEWELSTE

jeWelste is typisch zoʼn band waar je nooit genoeg van krijgt. Met een niet aflatende energie dendert de band al ruim 8 jaar over 's lands podia. Geweldige nummers van de 70s tot nu, van Bohemian Rhapsody tot Sex on Fire. De mannen van jeWelste schuwen niets, behalve de platgetreden paden. Fantastisch uitgevoerd, superenthousiast en altijd 100% rock-'n-roll garantie!

Niet voor niets werd jeWelste in 2009 door niemand minder dan Guus Meeuwis gevraagd om 5 keer het voorprogramma te verzorgen van zijn 'Groots met een zachte G' tour in het Philips Stadion en het Abe Lenstra Stadion. Niet voor niets is jeWelste een graag geziene gast op festivals, waar ze regelmatig op de posters stonden met acts als Kane, Van Velzen, Racoon en Bløf. Niet voor niets is jeWelste regelmatig buiten de landsgrenzen te vinden (o.a. in Val Thorens, Valencia en Londen). Niet voor niets reageerde alle grote Queen-fanclubs en Giel Beelen laaiend enthousiast op de versie die jeWelste van Bohemian Rhapsody opnam. En niet voor niets heeft de band vanaf het begin een grote en trouwe fanbase. Niet voor niets!

Met overweldigende shows en ludieke acties bloeit jeWelste als nooit tevoren! Aan het repertoire wordt voortdurend nieuw materiaal toegevoegd: regelrechte knallers, 'vergeten' nummers die bij iedereen een vlaag van herkenning teweegbrengen en bewerkingen van recente songs. Alles is elk optreden net even anders, maar altijd 100% jeWelste. And weʼve only just begun! 

Lekke Band

Biografie LEKKE BAND

"Oké", zeiden de muzikale bloedbroeders Tilbal en DiKKeSnAAr een flink aantal jaren geleden, "we beginnen een coverband, maar dan wel de allervetste en gekste ooit"!!! We kopen een aantal glimmende pakken en pruiken, en we zorgen ervoor dat overal waar we komen, de zaak volledig uit de hand loopt." Zo gezegd zo gedaan, en de oprichting van de Lekke Band was een feit. DiKKeSnAAr, houdt er van om met zijn pompgitaar d.m.v. fluitende boventonen het publiek tot krankjorumdom te voeren... Ver voordat de sound-sjek begint staat deze kleine duivel al op het podium, om er vervolgens nooit meer vanaf te willen. D’n DiKKe heeft het dikste geluid van de Benelux en schroomt dan ook niet om de volumeknop op 11 te zetten. De geruchten die de ronde doen omtrent zijn nietsverhullende bijnaam, kunnen door maximaal 3 personen (per optreden) bevestigd worden!

Sinds Tilbal, de vrolijk stuiterende basgitarist met de 1000 gezichten, draadloos is gaan spelen is het hek van de dam! Hierbij is het voor hem blijkbaar niet genoeg om tijdens zijn spel bier te gaan drinken aan de bar of show-poses aan te nemen op de tafels, stoelen en op de gasten. Nee hoor, hij rent gewoon met zijn basje naar buiten om aldaar met de nodige overtuigingskracht weggevluchte mensen terug de ‘concertzaal’ in te schuiven.
Na de nodige bezettingswisselingen omdat het hoge tempo aan nieuwe optredens, de eeuwig schreeuwende fans voor de voordeur en het slopen van luxe hotelkamers hen teveel werd, sluit een nieuwe drumgod zich aan bij de Lekke Band. Deze waanzinnig strakke trommelklopper deed auditie op rode laarzen en gaf een geweldige Metallica drumsolo ten beste... een nieuwe held was geboren: Laars Oelrieg ;-) Hij blijkt over een uitzonderlijk talent te beschikken, want naast drummen en zingen, speelt hij met maar één vinger alle toetsenpartijen mee!

Laatste aanwinst voor de Lekke Band is de scherp gebekte Natte Staldeur. Hij heeft de looks van een jonge George Michael, het stembereik van een nog in leven zijnde Freddy Mercury en het dans- talent van Penny De Jager toen zij nog fris en wulps was. Gewapend met een pleekanon, roze microfoon en elfjesjurk, maakt deze waanzinnige zanger/entertainer elk Lekke Band feestje tot een waar pompfestijn.

Een show van de Lekke Band is een aaneenschakeling van totale onzin, verkleedpartijen, foute poedelpruiken en zwetende nepsnorren, maar vooral van hele vette feestmuziek, meezingmedleys en rockcovers, die op zo'n overdonderende manier worden gebracht, dat het publiek niets anders kan doen dan meebrullen, handjes in de lucht en dan heen en weer zwaaien, de pogonaise lopen, etc... Van André Hazes tot Queen en van Lee Towers tot One Direction, de mannen zijn pas tevreden als alles en iedereen verandert in één grote schreeuwende pompende massa. Van reuze-festival tot mini-kroeg, overal laten ze het achterste van hun tong zien... sterker nog, als ze op stoom zijn gekomen, laten ze álles zien....en horen !!! 

LEV

Biografie LEV

LEV is more! De bandleden van LEV zijn door de wol geverfd en weten met hun onuitputtelijke "energie-LEVEL" voor iedere gelegenheid dé juiste keuze te zijn. "LEV is more" is hun slogan. Daarmee tourt de band langs de Nederlandse podia met:
- meer muzikaliteit,
- meer entertainment,
- meer energie, - meer beleving,
- meer humor, - meer interactie,
- meer flexibiliteit,
en dus "meer waar voor je geld!" Boek LEV, en constateer achteraf dat dit absoluut de juiste keuze is geweest!

LEV is more! LEV bestaat uit 5 ras muzikanten die volledig op elkaar ingespeeld zijn en van alle markten thuis zijn. Alle muziekstijlen komen voorbij en worden met twee handen aangepakt en met hun eigen "LEVsausje" het publiek in geknald! Een (cover)band met LEV en dat betekent een eigen stijl en identiteit die het meer dan waar maakt, telkens weer. Daarom LEV is more!

Rode draad in de presentatie van LEV frontman Stefan de Roon (voorheen K-otic & MmoozZ) is zijn humor en ongelofelijk talent tot improvisatie. Zijn cabareteske manier van podiumpresentatie zorgt ervoor dat hij daarmee direct de sympathie wint van al het publiek. Partner in crime binnen LEV is bassist Chris Vingerhoets (voorheen Go To The Max & Hillstreet). Samen improviseren zij met toetsenman Ruben Den Brok, Gitarist Matthijs Gaspar en drummer Arthur Mols aan hun zijde, ieder optreden weer om er een topfeest van te maken. Ook daarom LEV is more! Oh ja, nog één niet onbelangrijk ding; LEV is zéér betaalbaar. 

Lijn 7

Biografie LIJN 7

Gas erop, dak eraf! Het licht gaat uit, de spot gaat aan. Licht, rook, confetti en opzwepende muziek. De energie die van het podium spat, zorgt ervoor dat de vonk tussen de band en het publiek al bij het eerste liedje overspringt. Daar staan ze: de mannen van Lijn 7.

Lijn 7 bestaat al vele jaren en ontleent zijn naam aan de buslijn naar de eerste oefenruimte. Heel Nederland werd al vele malen doorkruist en ook over de grens werd vaak opgetreden. Goed voor de Air Miles en goed voor de topografische kennis!

De band is springlevend en energieker dan ooit. Lijn 7 slaagt erin zich te blijven vernieuwen en zit altijd vol ideeën. En dan de muziek. Covers van hier tot Tokio. Queen, K3, André Hazes, Swedish House Mafia... je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij. Een heuse Mini Playbackshow? Niets is te gek! Er zit veel vaart in de show en het publiek zingt, lacht en danst mee. Jong en oud: iedereen is welkom en meedoen gaat vanzelf.

Festival, feesttent of buitenpodium. Het draait om lol, plezier en feest, want dat hoort bij Lijn 7 zoals Bassie bij Adriaan en Maxima bij Willem-Alexander. De laatste jaren bracht de band een mega TV mee naar optredens en voor 2016 is er weer een nieuwe verrassing. Spektakel gegarandeerd! 

Mindy & The Good Vibes Society

Biografie MINDY & THE GOOD VIBES SOCIETY

Waan je op een feest waar heren in prachtige pakken gekleed gaan en dames hun mooiste corset aan- getrokken hebben. De drankjes vloeien rijkelijk, er wordt volop gedanst en op ’t stijlvolle podium maakt een 9-mans band de avond compleet met heerlijke livemuziek.

Maak kennis met ‘Mindy & The Good Vibes Society’, een 9-mansband die repertoire van the old days, maar ook van nu speelt. Deze band met zeer stijlvolle vintage uitstraling heeft alles in huis om het publiek te vermaken met een dosis muziek om van te genieten en op te dansen! On stage staat zangeres Mindy met haar betoverende stem met aan haar zijde een blazerssectie en achtergrondzangeres die moeiteloos een dansje meedoen. Dit alles ondersteund door in pak en hoed gestoken toetsenist, gitarist, bassist en ritmesectie. Veel hedendaagse artiesten, zoals bijvoorbeeld Bruno Mars, Justin Timberlake, Joss Stone en Alain Clark, vinden nog steeds inspiratie uit oude dansmuziek. Hits van deze artiesten zullen bij ‘Mindy & The Good Vibes Society’ dus ook zeker niet ontbreken. en optreden van ‘Mindy & The Good Vibes Society’ betekent dansen met een onuitpu elijke hoeveel- heid energie. ij voorzien uw eest niet alleen van muziek, maar cree en een prach g vintage feest dat het publiek nog lang zal bijblijven.

‘Mindy & The Good Vibes Society’ bestaat uit: Leadvocals: Mindy Broeren-Martosoedjono Backingvocals: Nikky Lijffman
Basgitaar: Maurits Malherbe

Gitaar: Benjamin Pessy Toetsen: Bob Kuijl
Drums: Johan Boere Percussie: Bert Prinsen Saxofoon: Patrick Schmidt Trompet: Ronald Baljeu 

Mmoozz

Biografie MMOOZZ

MmoozZ is more!! High quality, energiek, muzikaal, up to date, stijlvol, maar vooral ook het ieder feest voorzien van entertainment op topniveau!
Een band met een missie: “Everybody Happy!!

MmoozZ bestaat uit zes sprankelende persoonlijkheden, waarvan Stefan en Mendy (beiden bekend van Starmaker/K-Otic) de hoofdrol op zich nemen. Cijfer daarnaast zeker de overige 4 talentvolle muzikanten/zangers niet weg. Zowel; Marcel, Maurice, Roel als Willem verstaan hun vak als geen ander. De band heeft zichzelf de afgelopen jaren ruim bewezen door honderden feesten te laten slagen door deze te voorzien van entertainment op een zeer hoogstaand niveau.

Waar wij voor staan:
High- End! Zowel op het gebied van communicatie, equipment, styling, show en repertoire. Oftewel over ieder facet, vanaf de boeking tot op het moment dat de crew de feestlocatie weer verlaat, is nagedacht.

NIEUW!!
Vanaf 2015 is naast de normale shows (MmoozZ private en MmoozZ public) ook de Show : “MmoozZ Royale” te boeken. Dit is een interactieve show waarbij MmoozZ wordt aangevuld door een DJ met stijlvolle witte hoogglans DJ booth. De band speelt samen met de DJ in op het publiek. Daarbij verzorgt de DJ eveneens de tijdvakken tussen de sets van de band. Hierbij heeft u dus een complete oplossing voor uw feest!

We zien u graag op een van uw feesten! 

Mood

Biografie MOOD

Music can change the mood in a drumbeat!

Zes jonge, fanatieke gasten brengen je in een split second in de juiste “mood” voor een vette party! MOOD coverband is een frisse, swingende band met een fantastische zangeres en een enorm getalenteerde zanger die elk feest op zijn kop zet!

Met een uitgebreid repertoire van de laatste en beste hits, rock-standards en vette dance komt iedereen aan zijn muzikale trekken!

Are you in the mood for dancing? 

Noah

Biografie NOAH

Er zijn heel veel bands, artiesten en entertainers, maar er zijn er maar enkelen die elk optreden onvergetelijk maken. NOAH is zo'n band. Als geen ander weet NOAH dat muziek en entertainment hand in hand gaan! NOAH ontleent haar naam aan de gelijknamige ultra trendy restaurantketen aan de westkust van de USA.

Terwijl aan de start van dit millennium de fastfood tentjes als paddestoelen de grond uitschieten, besluit ene Einstein Noah het over een hele andere boeg te gooien. Jaren later blijkt zijn formule Back2Basic, fair food & real flavors een meesterzet. De Noah hotspot's in de chique buitenwijken aan de Amerikaanse westkust zijn buitengewoon populair en bijzonder succesvol. Tussen de fastfoodketens en de snackcorner wannabe's is er gelukkig toch nog plek voor de real deal! En dat is NOAH: The Real Deal!

NOAH is een 6-koppige band die niet alleen muzikaal een topprestatie levert, maar ook op het podium voor genoeg spektakel en interactie zorgt. Bij NOAH dus geen meelopende tape's en geen voorgekauwde setlijsten. Een bewuste keuze. Hierdoor kan NOAH namelijk moeiteloos inspelen op het publiek en is geen optreden hetzelfde!

Velen die zeggen het, maar slechts enkelen bewijzen het. NOAH behoord absoluut tot de laatste categorie. Al ruim 12,5jaar maakt NOAH van elk feest een TOP-FEEST! En met meer dan 1000 succesvolle shows op haar naam kan NOAH absoluut elke situatie de baas. Niet voor niets wordt NOAH regelmatig voor diverse theme-parties ingezet zoals de Zwartepieten huisband van Jochem van Gelder (voor 10.000 uitzinnige kinderen), maar ook als 'Amstel live band' en 'Heineken Studenten band' laat NOAH keer op keer enthousiaste reacties achter! 

Party Criminals

Biografie PARTY CRIMINALS

Show, muzikaliteit én geniale humor in één concept op één avond? De band die dit voor elkaar krijgt komt uit de grensstreek Nederland / België: Party Criminals.

Vijf doldwaze, gemoedelijke Belgische en Nederlandse muzikanten vuren de ene hit na de andere op je af. In een razend tempo krijg je een powershow te zien waarvan menig DJ stil wordt!

‘Als té gek niet gek genoeg is’ dan ben je echt toe aan de Party Criminals!

Met hun unieke, frisse concept zorgen zij voor muzikale hoogstandjes en hilarische fratsen! Altijd supergezellig met een aantal Belgen in de band! De Party Criminals stappen in hun muzikale rollercoaster en vliegen door alle jaren en muziekstijlen heen met opzwepende mash-ups! Compleet met allerlei coole showelementen zoals een Co2 kanon en confetti- shooters, brengen de party Criminals een show om nooit te vergeten!

Meezingen en meespringen, een optreden van de Party Criminals moet je beleven! Geschikt voor elk podium, festival of feesttent! 

PPM Band

Biografie PPM BAND

Hoe kan het dat een coverband zichzelf na 30 jaar nog steeds kan onderscheiden? Dat veel muzikanten uit de entertainmentwereld PPM gebruiken als 'voorbeeld-orkest'? En hoe kan het dat de agenda van PPM al jarenlang moeiteloos gevuld wordt en dat de band nog steeds weekenden tekort komt?

Het antwoord is eigenlijk simpel: Zet 5 topmuzikanten op een podium met zangeres Loes Lammertink, die niet alleen een van de mooiste zangeressen is die het entertainmentcircuit rijk is, maar die ook nog een gouden stem heeft. Laat vervolgens Stefan Schaminee doen waar hij geweldig in is: bassen. Vraag vervolgens Daniel Mouthaan of hij z'n gang wil gaan op gitaar. Geniet wanneer de afgestudeerde Dirk de grooves eronder legt op drums. Laat met een gerust hart de sounds over aan toetsenist Edwin Spoelman en... Plaats tot slot het geheel onder de bezielende leiding van Herman Beumers die als multiinstrumentalist en bandleider, maar misschien wel nog meer als prettig persoon al jaren een begrip is in Nederland. Wedden dat je een band hebt die al meer dan 30 jaar laat zien dat hun formule werkt? PPM: musici die zichzelf al jarenlang steeds weer opnieuw weten uit te vinden. Wanneer muziek spelregels kent, dan heeft PPM die geschreven. Ook de nieuwste formule die onder de naam ' PPM REQUEST ' binnenkort van start gaat belooft wederom een gouden vondst te zijn. Publiek dat middels formulieren in de zaal, sms, facebook of twitter direct een nummer aan kan vragen wat ook direct door de mannen zal worden uitgevoerd. Kom er maar op, verzin het maar.

Dat je met PPM, met al haar routine, muzikaliteit en flexibiliteit, alle kanten opkunt is door de jaren heen ook niet onopgemerkt gebleven bij de bekende Nederlandse artiesten. Onder ''Wat goed is komt vanzelf'' werd menig concert verzorgt van Mick Harren, Robert Leroy, en Dario. Bij Peter Beense staat PPMonder 'favorieten' en Wolter Kroes koos voor PPM tijdens zijn Ahoy - concerten. Goede wijn behoeft geen krans, maar hoe leuk staat het op de CV van een orkest wanneer je kunt vermelden dat je werd gevraagd door FC Twente voor 70.000 man te spelen tijdens hun kampioenschap, voor 15.000 in Ahoy en dat de deuren voor je open worden gehouden wanneer je de Heineken Music Hall binnenkomt.

Dat zijn verworvenheden die je moet verdienen. En dat is nou net waar PPM 30 jaar later en ontelbare optredens verder ruim aan heeft voldaan. 

Q5 New Style

Biografie Q5 NEW STYLE

Q5 New Style is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ! Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie.

De vette sounds en de imponerende visuals op mega video wall, zorgen voor een sensationele totaalbeleving met originele mixes en mashups. Laat je overweldigen door een compleet nieuwe act met een verpletterende energie en performance.

Live will never be the same! 

Ready2Go

Biografie READY2GO

Ready2go is een veelzijdige en zeer ervaren coverband en inmiddels een vast begrip in het commerciële bandcircuit. De afgelopen jaren was Ready2go op vele podia door het hele land te zien. De band verzorgd kleine en grote shows. Door een groot assortiment aan licht en geluid kunnen ze zich gemakkelijk aanpassen aan elke locatie.

Ready2go heeft in 2015 een complete metamorfose ondergaan. De 5-mans formatie biedt sinds 2016, naast de gewone bruiloft show, een compleet nieuwe show. Een show met verschillende muziekstijlen en een te gek decor! Deze nieuwe show, The Party Show! genaamd, is perfect voor bedrijfsfeesten, feesttenten of andere grote evenementen:

 2 jonge energieke, sexy zangeressen en een stoere zanger die zorgen voor veel interactie met het publiek.
 Nieuw decor met verschillende verlichte led panelen en dansblokken
 Extra percussie waar de meiden helemaal op los kunnen gaan.

 Nieuw repertoire, aangevuld met verschillende mash-ups en medleys
 Veel dans/entertainment en verzoekjes die via WhatsApp aan de band verstuurd kunnen worden.
 Extra veel variatie omdat alle bandleden kunnen zingen
 Grote nieuwe lichtshow die zorgt voor een spectaculaire sfeer
 Optioneel: een pauze-DJ met een mooie witte verlichte DJ-booth.

Of je nu houdt van rock, pop, dance, latin of Nederlandstalige feestmuziek, alles komt voorbij in een avondvullend programma! Dus kort gezegd: zin in een echt knallend feest?! Ready2go!................ 100% TOP entertainment! 

Steam

Biografie STEAM

STEAM. Stomend, dampend, vol gas en in een fantastische setting. Dan hebben we het over de vijf “Leading ladies” van STEAM! Met hun vernieuwende stijl imponeren deze rockchicks het publiek vanaf de eerste minuut tot ver nadat de laatste noot gespeeld is. Verwacht een stomende bühneshow met een hoog tempo en een avond vol stampende hit songs die in een geheel nieuw jasje zijn gestoken. Vijf mega stoere vrouwen, in een show die een beetje eigenwijs is, maar vooral zeer indrukwekkend.

STEAM, uniek voor ieder podium! 

Tilt

Biografie TILT

Voor slechts een selectief aantal musici is het weggelegd te mogen zeggen dat hun band al langer dan 30 jaar bestaat en dat ze nog steeds, elke dag weer, progressie willen boeken. Dat fenomeen is weggelegd voor vijf mannen die eind jaren 70 besloten de formatie TILT op te richten. Een jongensdroom die inmiddels al sinds jaar en dag aan de top meedraait in de muziekwereld. TILT is een begrip, mannen die het verschil maken.

Al vanaf het prille begin zag oprichter en entertainer-zanger Frenk de Wert al in dat alleen muziek spelen niet genoeg was. Een uitgekiende lichtshow en alleen het beste geluid, stijl en klasse; dát moest de band TILT landelijk op de kaart zetten. De sympathieke uitstraling van Tilt bleef niet geheel onopgemerkt en veel mensen uit de horecawereld doen al vanaf het eerste uur graag zaken met Tilt. Anno 2014 deelt Frenk het podium met zangeres Lotte Tissen , toetsenist Jorg Vrensen, bassist Peter Vennings, gitarist Michiel van den Boer en drummer Peter Verbunt.

Het succes van Tilt laat zich verklaren in het feit dat de groep altijd met twee benen gewoon op de grond is blijven staan, ondanks dat zij bijna alle grote Nederlandse sterren al hebben begeleid, van Lee Towers tot Marco Borsato en van Nick en Simon tot Xander de Buisonjé. Doordat Tilt kan putten uit een enorm breed repertoire, is de groep geschikt voor iedere festiviteit. Of het nu een miniconcert met George Baker is, een stijlvol bedrijfsfeest waarbij de bezetting kan worden uitgebreid met een 3 persoons blazerssectie, of een mega grote feesttent van Hollandse hits voorzien, alles is mogelijk!

En zo is het voormalige schoolbandje uitgegroeid van schoolaula tot Ahoy en van een optreden tot concert en dit allemaal door één passie: Muziek! Expertise op elk gebied en knallen van de eerste tot de laatste noot. TILT; een begrip. 

Trigger

Biografie TRIGGER

Elk feest is uniek, en verdient entertainment op maat!

Voorzien van een flinke portie ervaring en een haast onuitputtelijk voorraad repertoire is de band Trigger in staat om elk evenement om te toveren naar een waar feest. Beheerst waar het nodig is en knallen waar het kan!

Jaren 80-90, Nederlands talig, top 40 van nu en niet te vergeten een stevig portie rock, Trigger speelt het!

Coverband Trigger, de band voor je evenement,of het nu een kermis, bedrijfsfeest, zomerfeest of besloten feest betreft, Trigger zorgt ervoor dat het dak eraf gaat!
Uiteraard kan een band niet zonder techniek en zoals u mag verwachten gaat Trigger dan ook ieder optreden op pad met een gedegen installatie, voorzien van de laatste technieken op het gebied van geluid en licht. 

Turn Up The 90s

Biografie TURN UP THE 90’S

Fun, Party en Power zorgen voor de ultieme 90’s live sensatie: Turn Up The 90’s!!! Met een waanzinnige liveshow vol special effects en interactie, beleef je samen met Turn Up The 90’s een wilde achtbaanrit door de jaren 90 die je naar adem zal doen snakken! In deze avondvullende actieshow wordt je door meer dan 100 dancehits uit de 90’s overdonderd, allemaal gemixt tot elkaar in hoog tempo opvolgende mash-ups en live gespeeld door de beste muzikanten uit de scene. Ondersteund door een vaste professionele technische crew, het grootste boekingskantoor in het land en met de beschikking tot onbeperkte middelen voor licht en geluid, is Turn Up The 90’s onbegrensd in mogelijkheden en staat deze indrukwekkende live-act aan de top van de Nederlandse entertainmentindustrie.

Turn Up The 90’s garandeert met 7 ervaren topmuzikanten en hun rock&roll attitude dat zij ieder feest op zijn grondvesten zal doen schudden. Verwacht veel en je krijgt nog meer, dat is het motto van deze explosieve bende. Deze high energy spektakelband tilt entertainment naar the next level en brengt je als een wervelwind met veel fun en power back to the 90’s.

Kortom: Turn Up The 90’s geeft elk feest de WOW-factor! 

Vegas

Biografie VEGAS

Waarschijnlijk is het idee van deze band ontstaan in de kleedkamer van de musical “Soldaat van Oranje”. Een aantal top muzikanten maakten daar het idee om de beste coverband van Limburg te willen zijn.“En als we dan toch bezig zijn kunnen we ook wel gaan voor één van de beste coverbands van Nederland”.

Die weg is vol enthousiasme ingeslagen. Deels met bandleden met ervaring en deels met totaal nieuwe gezichten voor de podia van dancings, feesttenten en events.

Zanger Kera Frankel kan leunen op een zeer succesvolle deelname aan The Voice of Holland in 2014, waar hij Nederland deed verbazen met zijn vertolking van “Locked Out of Heaven”. Kera heeft een fantastische uitstraling op het podium en zal met zijn geweldige charme de harten van het publiek zeer zeker veroveren.

Zangeres Annika van Bruggen tourde met haar groep Motown Marbles door China maar heeft als lead zangeres van NOAH jarenlang op alle podia, van Eijsden tot Ameland, gestaan.

Gitarist Guido Stroeken is een begrip in de Limburgse muziekscene. Als bandleider van Manilla heeft Guido zijn sporen wel verdiend.

Drummer Martin Frösch, toetsenman Shelton Telesford en bassist Jolle Mooren waren degene die het initiatief hebben genomen tot de daadwerkelijke start van VEGAS. Zij speelden o.a. in de musicals, Jeans, Soldaat van Oranje en Fame. Alle drie conservatorium opgeleide muzikanten die met groot enthousiasme het format VEGAS hebben bedacht.

VEGAS is een totale multi-mediale-music-experience. VEGAS danst, boeit, ervaart en vooral; gives you everything! 

Wir Sind Spitze

Biografie WIR SIND SPITZE

Energiek, eigenzinnig, verrassend en enig in zijn soort! Zomaar een paar termen die deze powerband uit het diepe zuiden van Nederland vaak voorbij horen komen. Gooi Volksmuziek, Dance, Deutsche schlager en de laatst tophits samen in een blender en je krijgt de unieke Wir sind SPITZE! cocktail!

Het speelplezier spat er vanaf tijdens hun concerten en je word meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met verrassende eigen mash up “brouwsels” van bekende (Duitstalige) hits. Natuurlijk mogen ook de Wir sind SPITZE! Dumpert Hit “Hey Rosie”en “Anne-Marie” niet ontbreken.

Door hun “Fingerspitzengefühl” en muzikale veelzijdigheid voelt Wir sind SPITZE! feilloos aan wat hun publiek op dat moment wil meemaken en is geen enkel optreden hetzelfde! Ook onze oosterburen hebben de “SPITZE!” succesformule inmiddels ontdekt en zijn deze Limburgse mannen mede door de release van hun eerste eigen Duitstalige CD-album “Bärenstark” ook steeds vaker over de landsgrenzen te vinden!

Wir sind SPITZE! – Komm`s Mitmachen! 

Woenderbaar

Biografie WOENDERBAAR

De partyband bij uitstek voor uw themafeesten in Duitse stijl. Oktoberfest, tentfeesten, bedrijfsfeesten, kermissen, braderieën en noem maar op. De beste Duitse 'Spitzen Hits' zijn voor u uitgezocht, een feest der herkenning. In een verrassend professionele show wordt u meegenomen in de wereld van de Duitse 'Partymusik'. Een waar 'Schlagerfest' met hits uit de jaren 60, 70, 80 en 90 tot de allerlaatste après ski nummers. Alle grote Duitse coryfeeën passeren de revue, Udo Jürgens, Tony Marshal, Rex Gildo etc. Maar ook de beste Duitse supergroepen als Die Höhner, Klostertaler of Zillertaler Schürzenjäger. Ook recentere muziek komt in onze 'Party Zug' voorbij met hits als: Ein Stern, 7 Sünden, Die Eisbärn, Du hast die Haare schön en noem maar op.

In een avondvullend programma wordt u een fantastische show voorgeschoteld waarbij u zich rechtstreeks in een groots Schlagerfestival waant waarbij het haar van Heino nog zou verbleken! Diverse hilarische verkleedpartijen, interactie met het publiek, professioneel geluid en een spetterende lichtshow maken het geheel tot de meest complete Duitse 'Supershow' van dit moment. 100% Stimmungsgarantie!

Ruk de Brattwürsten, Sauerkraut en de pullen bier maar aan. Het leven is 'Woenderbaar!'.